vineri, 11 iunie 2010

PRINCIPIUL NIRVANA- O NOUA CULTURă

La primul punct avem ,un punct
"mort"PRINCIPIUL NIRVANA- O CULTURA NOUA(si "grea')
 CE O FI CHESTIA ASTA "PRINCIPIUL NIRVANA"?POATE O OPERA DE FICTIUNE? Sau de FRICTIUNE?

Asadar sa purcedem, drept alaturi(sic),efectuand un scurt ocol pe meleagurile noastre:
Vineri 18 februarie Tudor Gheorghe a sustinut,la noi,in Constanta un spectacol pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor "Al cincilea anotimp-Femeia"
""Tudor Gheorghe a tinut sa-si exprime regretul ca este nevoit sa aduca de la Galati o filarmonica intr-un oras in care institutiile de cultura au fost rase."Ce pacat. Aici era o filarmonica ,un Fantasio... Veneam cu mult respect in fata acestui public iubitor de cultura. Dar uite asa vine cate unu`la cultura si harst...Precum asta de la Educatie care a nenorocit invatamantul pentru multa vreme .Toti se cred Spiru Haret""...Am spicuit din "Cuget Liber,21 februarie 2011,pag 10. Multumim maestrului Tudor Gheorghe pentru spectacol si pentru cuvintele de bun simt. De asemenea ii multumim artistului Tudor Gheorghe pentru campania culturala remarcabila din Romania
 George Voinea, fragment din "Critica natiunii dure"



 "Sara pe deal",pe versuri de Mihai Eminescu






"PREMIUL "CÂNTÃREATA CHEALÃ CU PERUCÃ" i se lasã pe pres fiicei remarcabilului dramaturg Eugen Ionescu, Marie-France Ionesco, care a anuntat cã nu mai e de acord sã se joace vreo piesã a tatãlui ei în limba românã. Asa cã, pe scenele din tarã, teatrul lui Ionesco se va auzi ori în nemteste, ori în ungureste. Pur si simplu a ajuns doamna Marie-France (64 de ani bãtuti pe muchie. Sau pe vreo dungã) la concluzia cã ilustrul sãu tatã n-are nicio legãturã cu România, fiindcã el a fost un scriitor francez. Poate, cucoanã, dar un francez care s-a nãscut la Slatina, si care dupã rãdãcinã e oltean, nu gal. Oricum, mãsura luatã de madame Marie-France e de un desãvârsit prost gust."






PASI IN NIRVANA
Motto:Cultura NEBUNIEI se poate trata doar (PR)IN NEBUNIA CULTURII
In muzica unicul inspirator mi-a fost Florian Pittis


Motzul mi-a deschis o poarta...
O usa pe care am intrat si am aflat alte porti sau usi,DOORS ,ERA UNA DINTRE ELE

IN GANDIREA COMUNA ATAT NIRVANA CAT SI PRINCIPIUL NIRVANA SUNT CONSIDERATE MIRAJE FARA NICI O LEGATURA CU REALITATEA.
NIMIC MAI FALS INTRUCAT TOATA LUMEA DORESTE SA TRAIASCA IN NIRVANA .SA FIE FERICIT ADICA.SI TOTI INCERCAM SA ATINGEM  FERICIREA IN NIRVANA.FIECARE PE CONT PROPRIU,NE INTRECEM   INTR-O CURSA INFERNALA SPRE FERICIRE.
NIRVANA SI FERICIREA SUNT SURORI (vitrege)!Astfel ca   Nirvana este doar poarta spiritului . Conditia este ca tu sa fi ACOLO...



OAMENII NORMALI SE PLANG CA LUMEA TOATA ESTE O ADEVARATA NEBUNIE.
Pentru inceput vom face o introducere in "NEBUNIE".
Muzica oscileaza intre ARTA si SOC. Daca unii compozitori precum Astor Pantaleon Piazzella,revolutioneaza muzica de tango ,creeind "Tango Nuevo":


Si artisti inzestrati ,precum Bocelli,intr-adevar,doar canta si ne incanta cu vocea si dueturile sale:


Altii avand deviza Don`t worry be happy ne dovedesc cum pot aborda orice fel de muzica,oricat de clasica ar fi :



Poate muzica de calitate devine o victorie a spiritului,precum joaca la vioara:



Cvartetul Bond ,de mai sus,este numit adesea" Spice Girls clasice" ori "Vanessa Mae patru"(sursa Time) Trupa s-a lansat in 02.octombrie 2000 cu albumul"BORN"si este formata din Hanson Elspeth(Nascuta in 12 mai 1985,Anglia,canta la vioara si viola),Eos Chater(n.in 27 ian.1976,Cardiff-Tara Galilor,canta la vioara ,trombon,trompeta),Tania Davis(Sydney-Australia) si Westerhoff Gay-Yee(n.14 iunie 1973 in Hull,East Riding of Yorkshire-Anglia),impreuna cu cea de a cincea,Haylie Ecker (nascuta in Perth Australia),care insa a parasit formatia in 2008 ,pentru a deveni mama(ea are un baiat-Ari),au vandut patru milioane de discuri.Genul lor, "clasic crossover" si sexy,desigur!
Crossover este un tip de muzica care amesteca genurile.Sarah Brightman este considerata un clasic artist crossover iar Andreea Bocelli este numit rege al Classic Crossover-ului.Alti artisti,purtand eticheta, "crossover" sunt Shakira ,Gloria Estefan,Christina Aquilera,Jennifer Lopez,Enrique Iglesias,Ricky Martin etc.

Totusi, orice fel de muzica modifica ritmurile EEG! Le poate modifica in sens favorabil sau mai putin(defavorabil,sau mai exact ,tulburator-perturbator si chiar agasant)
Exista de pilda melodii care produc inversarea unor ritmuri EEG, adica subiectul se va comporta,pentru cateva momente,pana se adapteaza, ca si cand, ar avea, ochii inchisi.
Iata cum, muzica la volan poate provoca accidente.Daca de exemplu va vine sa dansati cand il auziti pe Ricky Martin:










Uneori ceea ce ne place ,"e de rau"
Alteori ne excita ,ori ne atrage nebunia sau ideea de a parea nebun .Succesul muzical al unora poate declansa o adevarata "nebunie" ,un delir, in masa.
Muzica comerciala actuala nu este
ceea ce pare.Iar topurile muzicale sunt o "nebunie"neregizata.
De plida genialul Eminem atribuie nebuniei un inteles "I think my Dad`s gone crazy"



Sau mai multe (ne)intelesuri:"Any Man
(Fucking crazy)":
Si "ruptura" dintre barbati si femei este surprinsa foarte bine in unul dintre cantecele Christinei Aquilera(aici impreuna si cu Lil Kim):"Can`t hold us down" Ar trebui sa privim cu atentie acest clip unde un barbat vazand o femeie imbracata lejer o prinde de fund si naste un adevarat "razboi" intre femeile aflate atunci pe strada si ceilalti barbati.In final sexul frumos "castiga" alungand barbatii-nedemni cu furtunul cu apa (rece).

http://www.youtube.com/watch?v=dg8QgUIKXHw&feature=player_embedded
Binenteles,noi,ca feministi, din frageda pruncie ,le respectam ,pe toate fetele,indiferent cum se imbraca sau ,ma rog,se dezbraca.
Adica noi tot le iubim asa cum spun cei de la SCORPIONS 
Still loving you

SCORPIONS

Regretam ca doresc sa se desparta.O sa le ducem dorul.Speram sa cante pana dau coltul





Unii confunda termenii feminist cu fustangiu.Ar fi de subliniat ca exista, fara indoiala, feministi fustangii insa nu o sa intalniti deloc(sic)fustangii feministi... Avem prietene,din ambele tabere,atat din categoria celor care umbla ,imbracate provocator,cu o parte a corpului la vedere,fie sanii fie picioarele,ori coapsele lor fermecatoare .Ele vor  sa iasa  in evidenta si noi nu le consideram, absolut deloc,CA ALTII ,TARFE... Si avem si cunostiinte care umbla imbracate sobru cu toti nasturii incheiati ,pana in gat, si pe care, la fel de mult, le apreciem sau le iubim ,chiar daca ,ele le critica fara mila pe primele,sau poate ,tocmai ,de aceea. Unii psihologi afirma despre fetele "incheiate pana in gat"ca ar avea ceva de ascuns,sau ca nu ar avea mai nimic de aratat... Este bine sa existe o varietate in gusturi si in stil altfel ne-am plictisi iremediabil...

Mai avem si cazuri de lepadare de haine precum in imaginea de mai jos:





Vezi mai multe pe MODA VERII GOALE PE STRADA




Vedem deci din imaginile  de mai sus motivele pentru care  apreciem drept exagerate criticile acelora care afirma ca minorii si pudibonzii trebuiesc protejati de intalnirea cu vedetele care umbla sumar imbracate.Este absolut imposibil sa-i feresti de astfel de intalniri,intotdeauna vor exista aparitii provocatoare pe strada. Ori de pilda la plaja vom gasi fete care fac topless sau vor purta cateva sireturi pe post de bikini...Altfel daca vrei sa protejezi pe cineva este bine sa-l lasi liber(supraveghindu-l discret) si apoi sa-l faci sa vorbeasca despre ce a vazut si a intalnit.
Dupa aceea impreuna prieteneste sa-i explici ce este alb sau negru sau ce poate avea o multime de nuante de griuri.Precum dragostea,sau pasiunea sau chiar viata insasi!
In  urmatorul clip o fata isi ridica fusta  intentionat  intr-un magazin aglomerat pentru a studia reactiile celorlalti.Ei bine cele mai multe reprosuri le primeste desigur tot de la femeile "indignate".Daca privim cu atentie femeile care ii atrag atentia o fac la un mod destul de nepoliticos,am putea spune chiar agresiv,o ating fara nici o jena de parca SI-AU PIERDUT BUNUL SIMT SI BUNELE MANIERE!!!
In plus un barbat este palmuit pentru ca  o priveste admirativ :





Sigur cultura  sau incultura noastra depide de ce am invatat la scoala:
joke:
Examen:


Un singur tip si 30 de gagici in grupa. Intra prima

- Ce se mareste pina la 20 de ori cind este excitata?

- Hihihi, hahaha!

- Iesi afara, ai 4!

Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4.
La sfirsit intra tipul si i se pune aceiasi intrebare.

- Ce se mareste pina la 20 de ori cind este

excitata?

- Pupila

Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca hihihi si hahaha se mareste intre 5 si 8 ori.

Time is funny ,said Bugs Bunny

Vedem limpede cultura video creeaza o muzica
"putin" mai violenta



























Astfel constatam cum inmultirea consumatorilor ne aduc
noii anafabeti,intrucat cine nu joaca ,nici macar ,nu exista.

La caderea cortinei ,constatam ca toata lumea este in razboi cu toata lumea.Adica ,ne-a "furat" peisajul si creierele noastre sunt de nerecunoscut.Si ca normalul a devenit istorie.
Si ne intrebam cum putea sa creada "anonimul"filozof ,PLATON ,pe vremea lui ,asa chestie:"DACA VREI SA CONTROLEZI UN POPOR,CONTROLEAZA-I MUZICA"
Un exemplu de nebunie colectiva:ascultarea telefoanelor mobile care a devenit sport mondial!Nu ne temem de ascultarea lor ci de afonii  care interpreteaza datele
  Astfel remarcam indignati ca Romania a devenit "fruntasa" in Europa la consumul de droguri ETNOBOTANICE!
Mai nou ROMANIA ESTE ACUZATA DE EUROPOL CA PORTUL CONSTANTA ESTE FOLOSIT PENTRU INTRODUCEREA DE COCAINA
"Transportul cocainei se face prin ascunderea ei în navele care transporta fructe, dar si prin amestecarea lor în cafea, vin, rasini de polistiren sau impregnarea în textile", anunta cei de la novinite.com. Raportul Europol mentioneaza expansiunea traficului ca urmare a înmultirii rutelor de transport prin Balcani. Autoritatile din România contesta raportul Organizatiei Internationale a Politiei si considera ca acesta este unul defaimator la adresa tarii noastre." Din nefericire AUTORITATILE ROMANE SUNT IRESPONSABILE!ASTFEL DUPA CE POLITIA ROMANA A REUSIT CAPTURI  IMPORTANTE , UNA CHIAR  A FOST URIASA-O  TONA DE DROGURI ,AU CONTINUAT REDUCEREA SALARIILOR SI A PERSONALULUI (desi personalul era la limita)
Iar cultura drogului a nascut o cultura ucigasa sau sinucigasa :
NARCO CULTURA TIME -SINGING SONGS OF DRUGS VIOLENCE Narco-Cultura
Ruta cocainei Muzee NARCO Narco-museo Controlul http://www.youtube.com/watch?v=Jb9ETvAbXog Si ca sa ne amuzam ,de cultura LOR ,sa vedem efectele DROGURILOR LA VOLAN:


Si singurul prieten al drogurilor este, asa cum spunea, Jim SFARSITUL:
The END:














La omul bombardat cu droguri spiritul este absent iar Nirvana o simpla halucinatie. Confuzia intre starea spiritului,absent, alterat de drog cu PREZENTA intr-o alta dimensiune,inexistenta. Diferenta intre fericirea reala si cea indusa chimic este prezenta in lumea asta bucurand spiritul tau si pe altul... Guru, fragment din Principiul Dizarmonic PRINCIPIUL NIRVANA
Daca deschideţi dicţionarul de psihanaliză ,oricare ar fi el,sau barem pe acela socotit ca fiind "cel mai bun" nu o sa gasiti termenul NIRVANA.Si despre Principiul Nirvana o sa aflati o explicatie sumara de numai PATRU RANDURI. Pe de alta parte Principiul Realitaţii ,un principiu ,nu-i aşa, IMPORTANT ,pentru om si umanitate ,este tratat IMPREUNA cu Principiul Plăcerii in numai CINCI RANDURI.Si vorbim despre celebrul Dictionar de Psihanaliza al autorilor Elisabeth Roudinesco si Michel Plon,editura Trei 2002,originalul aparut in 1998 cu sprijinul Ministerului Francez al Culturii,la Librairie Artheme Fayard.Dictionarul a fost tradus in limba română de Matei Georgescu,Daniela Luca,Valentin Protopopescu si Genoveva Teleki.Redăm mai jos ceea ce se spune despre Principul Nirvana in acest dicţionar,la pag. 730:
"Principiul Nirvana Germ.Nirvanaprinzip.Engl.Nirvana principle.Franceza Principe de Nirvana. Termen derivat din budism si din filosofia lui Arthur Schopenhauer(1788-1860),propus de psihanalista Barbara Low(1877-1955),apoi reluat de Sigmund Freud in "Dincolo de principiul placerii" pentru a desemna o tendinta a aparatului psihic de a elimina orice excitatie si orice dorinta. Barbara Low,psycho-Analysis.A Brief Account of the Freudian Teory,London,Allen &Unwin,1920" Aceasta sa fie, oare ,tot? Consideram ca aceasta tendinta de eliminare a excitatiilor si dorintelor este potrivita ,poate,doar,oamenilor bolnavi.Oamenii sanatosi incearca si partial reusesc sa-si transforme excitatiile si dorintele in PLACERE.Nu discutam aici despre cazurile in care nu reusesc.
Si ce este ineptia asta?:"Aparatul psihic"are tendinta sa elimine orice excitatie???Pai cum suporta "aparatul"fie el chiar si "psihic" sa urmareasca o melodie,nemaiauzita ,daca ea produce o suita de excitatii noi?Ori cum rezista acealasi aparat (psihhhic)  sa priveasca "nepasator" la o femeie goala pe plaja fara sa sara pe ea ,desi este supraexcitat ?Daca este supraexcitat ,este o naivitate sa credem ca el isi reduce la zero excitatiile.Ar fi necesara o tona de bromura!Sigur vorbim despre un tip principial. Acesta ,nu sare,neinvitat, pe o femeie care nu-l doreste si ea la randul ei.Si mai departe isi reduce oare el la zero dorinta? Asta este prostie in forma continuata.Cum sa-si reduca dorinta la zero, daca stau la doi metri ,unul de altul?Poate,doar, legat  la ochi!Nu, el nu isi reduce ,la zero, dorinta si nici excitatiile ,oricum la zero, este cvasi-imposibil,ci si le gestioneaza cu chibzuinta,adaptandu-le la imprejurare.El poate isi muta dorinta catre un joc cu mingea pe plaja,sau poate "imbratiseaza"marea, in locul "tentatiei" ori isi suna prietena .Ori chiar incearca sa agate "tentatia" stiind ca refuzul muta dorinta ,intrucat nu-i asa, strugurii sunt acri!Iar in cazul unui accept, din nou, nu poate fi vorba de reducerea excitatiei sau a dorintei intrucat ele, in acest caz, nu mai au obstacole!
Pasivitatea,inactiunea creeaza aparenta unei lipse de excitatii ori de dorinta .Naivii si cei lipsiti de experienta cad doar in aceasta capcana de a confunda aparenta cu esenta.De ce ar exista un principiu care sa reduca excitatiile noastre?Chipurile pentru ca ea excitatia ar fi o piedica in functionarea aparatului psihic.Pai este complet fals.Toate activitatile creierului presupun,implica si folosesc ca motor excitatia. Mai exact,orice activitate presupune un nivel optim de excitatie al aparatului psihic .Ea ,excitatia este benzina aparatului psihic si nu frana lui...Orice cuvant spus de un interlocutor este o excitatie.Dialogul intre doi ,sau mai multi oameni se face pe baza unor cuvinte,expresii -percepute ca excitatii pentru cel vizat.Mai mult toate contactele umane se bazeaza pe excitatii,sunt o suma de excitatii.De aceea si obosim la un moment dat.O banala strangere de mana este si o banala excitatie...Si ceea ce aparatul psihic trebuie sa limiteze este tensiunea excitatiei.Daca pe un barbat de exemplu il saruta sotia,el este excitat normal ,daca insa ,il saruta viitoarea amanta el este supraexcitat,adica tensiunea acelorasi gen de excitatii este diferita.Poate sa faca,fereasca Dumnezeu, infarct ,daca-l saruta amanta si sa adoarma daca este sarutat doar de sotie...
Adica EXCITATIA FACE TOATA DISTRACTIA



MARELE mic
 De asemenea, daca deschideti "MARELE DICTIONAR AL PSIHOLOGIEI" LAROUSSE,editura TREI 2006,nu o sa gasiti, ABSOLUT DELOC, TRATATE CONCEPTELE NIRVANA,PRINCIPIU,si nici PRINCIPIUL NIRVANA.Vedem ,desigur ca nu este suficient sa numeşti un dictionar" MARE" ca sa şi fie astfel. întrucât este extrem de voluminos ,(are peste 1336 de pagini,format 4)noi îl vom considera MARE CU MARI LIPSURI.Din acelaşi dicţionar mai lipseşte,de pildă şi conceptul de psihic.
 Noi susţinem ,dimpotrivă ,ca principiul Nirvana realizeaza transformarea excitatiilor pozitive sau negative in plăcere adaptand principiul placerii la realitate .Principiul Nirvana devine ceea ce este,de fapt, cel mai important principiu terapeutic al aparatului psihic,întrucât menţine echilibrul pulsiunilor libidinale.

Starea Nirvana-sentimentul oceanic* Aplicat ,principiul placerii produce in mod direct ,nemijlocit,plcere.Pe cand principiul Nirvana este mult mai rafinat ,aduce plăcere indirect prin prelucrarea realităţii. Ofer oamenilor din lower class o modalitate morala si legala de prelungire a vieţii si de a fi fericiţi.Si ,mea culpa,o fac gratis.Asta inseamna Nirvana ,fericire ,gratis.Adică o cultura nouă.Si o "leg" de principiu. Pentru ca daca spun doar Nirvana ,la cata confuzie avem in (in)constientul colectiv ,nimeni nu pricepe nimic.Sau confunda Nirvana cu sexul sau muzica Nirvana sau cu aiureli de genul ,masaj erotic Nirvana.(Sigur si noi avem un masaj Nirvana,insa nu stiti ce limite are,si are!) Si cultura asta nu se poate copia.Texul il puteti copia ,insa ,cultura trebuie sa o traiti ca sa o intelegeti...
Multi oameni intra zilnic in Nirvana
si nu stiu .Ei se simt prea fericiti ca sa-si puna
aceasta problema.
Extazul religios este o forma de Nirvana.
Rasul cu lacrimi la un spectacol de teatru,
subliniez de teatru,este o alta forma
de Nirvana!
(Ganditi-va ca ,acolo ,in sala de teatru
,nu
puteti schimba canalul,apasand un buton de pe
telecomanda)
Toate activitatile
executate
perfect ,
precum doi dansatori pe gheata -campioni,implica Nirvana.
Acestia ,ca sa castige o competitie,se antreneaza si cu mult timp inainte executa de mii de ori acele exercitii sau miscari,specifice concursului.Ei
se pregatesc asiduu.Si doar placerea
de a dansa pe ghiata le impun limitele acestei
pregatiri.Iar daca in finala totul se intampla
perfect,salturile ,intoarcerile etc.,ei sant in Nirvana.Adica acea stare particulara de constiinta care le permite
sa faca totul foarte exact,chiar sclipitor de exact.Pentru ca adevarata stare Nirvana
nu este insotita de o adormire a simturilor ci
din contra o exacerbare a acestora.
Adica un acces de hiperluciditate.Mai precis obiectivul NIRVANA este dobandirea unei satisfactii particulare,inegalabile,
fara consum de droguri,fara alcool ,
sau tutun ,fara cafea,sau alte droguri legale
sau ilegale. Sigur avantajele sunt ca o sa puteti
renunta mai usor (scarbiti)la mai sus numitele droguri...
Sau ca sa intelegeti mai bine,
uitati-va,la Andreea Bocelli,cum canta.
Inchideti
sonorul
si priviti cum ESTE,cum se manifesta Bocelli
atunci
cand canta.El este un bun exemplu de om aflat
in Nirvana atunci cand canta.Este un dar de la
Dumnezeu.El traieste muzica aceea la modul sublim.Cand se opreste din cantat iese si din Nirvana...




*Sentimentul oceanic-sintagma propusa lui Sigmund Freud de Romain Rolland:"Scriindu-i lui Freud pentru a-i multumi pentru primirea cartii ("Disconfort in cultura"scrisa de Freud si publicata in 1930-nota mea-G)autorul articolelor adunate in "Deasupra invalmaselii",regreta ca nu fusese abordata chestiunea originii "sentimentului religios"Rolland desemna prin acest termen o "senzatie religioasa",adica faptul simplu si direct al sernzatiei "eternitatii"si o califica drept "sentiment oceanic" "
Romain Rolland(1866-1944)a fost un mare scriitor francez.A fost profesor de istoria artelor la Sorbona si doctor in litere,laureat al premiului Nobel pentru Literatura ,in anul 1915.El doneaza banii primiti Crucii Rosii Internationale."Deasupra invalmaselii"-culegerea de articole in care condamna razboiul.R.Rolland l-a admirat si sustinut pe Panait Istrati(1884-1935-Chira Chiralina)
TOT CE SE NASTE DIN PSIHANALIZA FREUD MANANCA

"Principiul Placerii/neplacerii

Acesta este un principiu care guverneaza functionarea mentala ansamblul activitatii psihice ,avand ca scop sa evite neplacerea si sa procure placerea.In masura in care neplacerea este legata de cresterea cantitatii de excitatie,iar placerea este reducerea acesteia,principiul placerii este un principiu economic.
Principiul Placerii a fost preluat de Sigmund Freud de la Fechner("principiul de placere a actiunii"),conform caruia nu numai ca finalitatea urmarita de actiunea umana este placerea,dar si actele noastre sunt determinate de placerea sau neplacerea procurate in prezent de reprezentarea actiunii de indeplinit sau a actiunilor sale.Se remarca la Sigmund Freud existenta unei relatii stranse intre cele doua principii ,ale placerii si ale constantei.

Principiul placerii este corelat si cu principiul realitatii.Pulsiunile nu cauta ,la inceput,decat sa se descarce,sa se satisfaca pe caile cele mai scurte.Ele se acomodeaza progresiv cu realitatea,singura care le permite ,prin deturnari si amanari necesare,sa atinga satisfactia cautata.


Reiese de aici modul in care raportul "placere/realitate"pune o problema care este ea insasi dependenta de semnificatia data in psihanaliza a termenului de "placere".Prin placere se intelege satisfacerea unei nevoi"

Nu suntem de aceeasi parere.Nu in toate cazurile satisfacerea unei nevoi este SI o placere.De pilda mictiunea poate fi o necesitate stringenta,totusi nu constituie si o placere.
Alt exemplu nimerit este adormirea unui subiect ,psihanalizat sau ba,in pat ,in fata televizorului aprins.In conditiile in care subiectului ii place sa priveasca la televizor,sau la programul oferit in momentul adormirii,placerea cedeaza in fata nevoii ori necesitatii de somn,de odihna.Subiectul adoarme desi ii place programul.Prin urmare ,desi autorul ne este, foarte drag,suntem obligati de evidenta,sa-l contrazicem,placerea NU este , SATISFACEREA UNEI NEVOI CI A UNEI DORINTE.Trebuie sa recunoastem totusi ca dl
Enachescu Constantin ,autorul citatului din principiul placerii, de mai sus ,surprinde mai aproape de adevar ,principiul .Si o face mult mai bine decat autorii dictionarului de psihanaliza,oricare ar fi ei.Vom sacrifica desigur timp si "placere "pentru a reda si alte citate celebre,totusi gresite,ale ale conceptelor si notiunilor aplicate in scrierile noastre ,pentru a nu lasa loc de indoiala asupra principiilor enunţate...Scuzati,mi-am uitat refularea acasa.Nu aveti cumva un substitut?
Metoda Nirvana propune ca in memoria lui Sigmund Freud sa repozitionam psihiatria si psihologia pe noile date ale neurofizilogiei.

Sigur ,doar cei interesati vor pricepe si CUM SE POATE FACE ASTA.
"In fine ,trebuie semnalata redactarea la sfarsitul anului 1895,a lucrarii compendiu de psihanaliza(Opere,13-nt.),pe care Freud nu o va publica niciodata si care constituie in esenta ,ultima asa tentativa de a intemeia psihologia pe datele cat se poate de recente ale neurofiziologiei"*
*citatul este cules din Marele Dictionar al Psihologiei -Larousse, pag 489
Esecurile PSIHIATRIEI ACTUALE SUBLINIATE DE PSIHIATRII INSISI
""CELE TREI MARI MODELE ALE PSIHIATRIEI ACTUALE .
Psihiatria se imparte actualmente intre trei mari modele explicative ale maladiilor mentale :modelul psihanalitic,modelul neurochimic biomedical si modelul psihosociologic.


Modelul psihanalitic,care este sustinut de una dintre cele mai puternice avantgarde antroposofice pe care le-a cunoscut civilizatia iudeo-crestina,a adus un corpus teoretic care opermite explicarea in mod coerent a datelor psihopatologice.


DAR EL A ESUAT PE PLANUL PRACTIC ALA TRATAMENTULUI MALADIILOR MENTALE,NEOFERIND DECAT UN AJUTOR PSIHOTERAPEUTIC LA LUAREA IN SARCINA A BOLNAVILOR PSIHOTICI,FARA A-I PUTEA VINDECA REALMENTE(sublinierea mea-Guru)

Modelul neurochimic de inspiratie biomedicala ramane modelul dominant al medicinei contemporane,bazandu-se mai ales pe biologia moleculara,devenita adevarata sa stiinta fundamentala,.Descoperirile neurochimice ale psihofarmacologiei au transformat realmente viata bolnavilor mintali precuym si conditiile de munca ale medicilor psihiatri.

DAR ACEST MODEL NEUROCHIMIC RAMANE UN ESEC PE PLANUL TEORETIC IN MASURA IN CARE NU A REUSIT SA EXPLICE ETIOLOGIA GENERALA A MALADIILOR MENTALE,DEOARECE S-A LIMITAT IN MOD STRICT LA CERCETAREA ANUMITOR EFECTE ASUPRA SINAPSELOR A MEDICAMNTELOR PSIHOTROPE UTILIZATE.""


SI ESTE UN ESEC SI IN PLAN PRACTIC,NICIUN "NEBUN" VINDECAT,am adauga ,motivat, noi,DATORITA POZITIONARII GRESITE A PSIHIATRIEI ,SI A PRINCIPIILOR INCALCATE.
PUTEM DE EX. CONVENI CA APARATUL PSIHIC ARE TREI INSTANTE ALE PERSONALITATII:


INCONSTIENTUL,EUL SI SUPRA-EA,asta la barbati si INC0NSTIENTUL EUL SI SUB-EUL,ASTA LA FEMEI.(Ori SUB-ALTUL pentru neinitiati)Si putem construi o noua teorie a personalitatii,astfel conflictele apar cand ea are pulsiuni SUPRA -EL , iar el are fustrari de SUB-EA.Si vom avea aceleasi rezultate ca si pana acum,datorita nedelimitarii marginilor psihicului uman ,si ale constiintei,de limitele nelimitate ale creierului uman.
La fel inconstientul are caracter ireversibil,daca patrunzi "neautorizat" in el ramai acolo cantonat inconstient pe vecie,te trezesti doar cand dormi din letargie(sic)
Si numai atunci inconstientul va face parte din psihic cand se va dovedi care este acel psihic si unde are efectiv locul sau in creier.Pana atunci ,degeaba convenim ceva ce nu corespunde realitatii numai pentru a organiza conceptual ceea ce nu stim sau nu intelegem . Si autorii continua cu al treilea model "Modelul psihosociologic a permis modificarea profunda a atitudinilor psihiatrilor fata de bolnavi,cum ne-o dovedeste istoria terapiei institutionale. El a demonstrat de asemenea ,ca maladia mentala nu este intotdeauna vatamarea psihica a unui singur individ,ci este adesea simptomul indispozitiei unui intreg grup familial sau social,permitand, asadar, asocierea tratamentelor individuale cu o actiune terapeutica familiala sau institutionala.Oricum insa,acest model se loveste "de ireductibilitatea anumitor stari zise patologice"...
 Mda,asa este,nebunii nu sunt de unii singuri, mai sunt si alti nebuni prin preajma lor si voi psihiatrii de asta nu-i puteti vindeca pentru ca va depasesc, numericeste vorbind.In loc sa spuneti ca nu aveti habar de solutii concrete ,ne povestiti cat de complexa este boala si ce amploare universala are.
 In esenta Dictionarul de PSIHIATRIE si de PSIHOPATOLOGIE CLINICA ne spune ca toate modelele actuale ale psihiatriei sunt tot atatea esecuri.Felicitari pentru sinceritate!!! Intelegem de la voi cat de grea este problema ,insa ceea ce nu pricepem este cum puteti trata tulburarile psihice si tulburarile de constiinta in lipsa conceptelor de constiinta si de psihic???Pentru ca ele lipsesc din dictionar. Problema fundamentala a psihiatriei este lipsa obiectului ei de studiu,intrucat constiinta nu-i obiect nici subiect. Ba mai mult constiinta este o inovatie teoretica,o abstractie a unor functii PRESUPUSE CA FIIND ale creierului uman. Pshiatrii ca si psihologii informati EVITA sa vorbeasca despre constiinta ca si despre psihic intrucat nu sunt convinsi ca aceste contructii teoretice EXISTA IN REALITATE. Noi dorim sa reactulizam conceptele importante ale psihiatriei,psihologiei si neurologiei in acord cu stiinta moderna.Facem asta intrucat nu poate exista fericire in ignoranta sau minciuna,deci nici nirvana... Nu putem fi de acord cu abordarea psihiatrica in care sunt tratate problemele de constiinta de specialisti care nu stiu ce este constiinta , nu accepta ca exista constiinta ori evita deliberat sa defineasca acest concept(sau altele,la fel de importante Nirvana subliniaza IMPRECIZIA si neconcordanta cu realitatea al celor doua notiuni PSIHIC si CONSTIINTA.Acestea sunt CONVENTII ale omului insusi.Atat constiinta cat si psihicul sunt modele ipotetice.Ba mai mult nu exista un model unic acceptat international al celor doua.Astfel psihiatria trateaza psihicul si problemele legate de constiinta in raport cu aceste conventii stabilite acum cateva sute de ani. Prima prostie: Dictionarul de psihiatrie Larousse editat sub redactia lui Jacques Postel si tradus intr-un mod remarcabil,de Leonard Gavriliu, NU EXPLICA CONCEPTELE PSIHIC SI CONSTIINTA!!! Aceste doua notiuni ,extraordinar de importante nu au fost actualizate odata cu noile descoperiri ale stiintei (mai ales din neurofiziologie). In DEX de ex.atat psihicul cat si constiinta, se spune acolo, ca reflecta realitatea. Ne intrebam cum poate reflecta realitatea un produs al creierului al carui psihic se admite ca este pe alocuri inconstient??? Presupunand ca psihicul,sau constiinta, nu exista,creierul ramane la locul lui cu aceleasi functii. Daca insa creierul lipseste, nimic nu mai este posibil.Altfel toate functiile crierului pot fi explicate lipsindu-ne de notiunile de psihic si de constiinta."Psihicul si insusirile lui a fost investigat cu milenii in urma "ne spune si Wikipedia si putem continua,astfel a devenit un concept greu de prins cu o greutate de la zero la plus infinit.Evident ,noi nu negam existenta psihicului si a constiintei ci semnalizam neconcordantele conceptuale cu realitatea obiectiva.Asa de ex.amandoua nu au cum sa fie o reflectare OBIECTIVA A REALITATII CI DIMPOTRIVA UNA SUBIECTIVA.Functiile lor nu au suport in afara subiectivitatii noastre!!!Incercam ,de asemenea ,sa stabilim cateva granite intre cele doua notiuni. Constiinta si constient-inconstient De pilda ,eu dorm profund si totusi iubita mea face sex cu mine ,in aceasta stare de inconstienta.Intre starea mea de inconstienta si actul sexual exista cel putin doua contradictii.Una legata de erectie si cealalta de participare.Atat erectia cat si activismul(-cel raspunzator pentru participare)este proprie starii de constienta.Ori daca exista erectii nocturne sau matinale inconstiente activismul depinde exclusiv de constient ,de starea de trezie.Ori cunoastem foarte multe cazuri ,din declaratiile unor cunoscuti ,ca unele femei folosesc somnul partenerului ca pretext pentru sex .Ele(doamnele)afirma ca ei -partenerii lor,sunt mai performanti in stare de inconstienta,iar altele ca este mai excitant si avand controlul deplin asupra barbatilor obtin o placere mai mare,un orgasm mai puternic.Binenteles ,controlul asupra unei persoane inconstiente,exista atata vreme cat el nu se trezeste in aceste momente. Spre sfarsitul vietii Carl Gustav Jung spunea ca daca va gasi o singura persoana normala el o va vindeca.Or marele psihiatru a murit in anul de gratie 1961.Multi dintre noi nu ne nascusem inca,inclusiv eu (ma aflam pe lumea aialalta-sic).Poate Jung vroia sa spuna ca toata lumea era anormala,inca dinainte de 1961.Ori asta se pare ca este astazi,la fel de valabil ca si atunci.Inseamna ca psihicul uman a evoluat in bine... Unii autori precum Predescu , Enachescu(psihiatri)fac "priza de constiinta"(la conscience),pentru constientizare sau mentalizare,conform expresiei unui alt psiholog.Totusi nu sunt convingatori,intrucat ,prostiile autorilor de carti pentru studenti si medici, continua ! Vedem ca atat dictionarele de psihiatrie cat si cele de medicina Larousse evita sa ne explice ,noua necunoscatorilor ,ce inseamna pentru constiinta lor ,conceptele astea care definesc psihiatria,CONSTIINTA si PSIHIC.(asta ar fi a doua mare prostie,despre ceea nu vorbesti ,sau ascunzi,orice psiholog iti va spune ca te tulbura sau chiar deranjeaza) Autorii dictionarului Oxford sunt chiar si mai nostimi!Ei ne explica ce inseamna psihic ,printr-o fraza scurta ,ba ne explica si conceptul de SUBCONSTIENT,insa nu ne spune ce este INCONSTIENTUL SI NICI CONSTIENTUL.Repet Dictionarul Oxford defineste subconstientul,insa "uita" sa ne spuna ce este constient,constiinta si inconstient! Subconstientul meu ,ala plin cu fete romantice,se distreaza de gafa asta ,pe care, constiinta mea nu avea cum sa o comita nici "goala", "plina"sau "organizata superior"... Sigur noi ne vedem de treaba(in "Nirvana"),incercand sa-i convingem pe aia care fac prize de cocaina,si dau "coltul",sa renunte la asa prostie ,ingrozitor de scumpa,intrucat au pentru ce sa traiasca si mai ales cu ce .Desigur vorbim de droguri endogene,produse natural de creierul uman.
 Fumatul si placerea/placerea de a fuma
 In loc de Motto:"Aproximativ 600.000 de oameni ,din care o treime sunt copii,mor in fiecare an,in toata lumea,din cauza fumatului pasiv,arata un studiu al OMS...165.000 de copii mai mici de cinci ani mor in fiecare an din cauza infectiilor respiratorii provocate de fumatul pasiv"sursa Telegraf Sigur,stim sigur ,ca fumatul creeaza placere,o placere adevarata ,fara urme de subiectivitate. In timpul fumatului se descarca droguri endogene,produse exclusiv de creierul uman.Daca consideram nicotina,asa cum este , doar un simplu drog este corect si putem demonstra motivele si piedicile reale intampinate de subiectul doritor sa renunte la fumat. "Componenta psihoactiva din tutun este nicotina care afecteaza sistemul nervos central,prin actiune agonista a receptorilor acetilcolinici,la nivelul ramificatiei nicotinice a acestora. Din nicotina inhalata in timpul fumatului 25% ajunge in torentul circulator si de aici in creier in 15 secunde". Adica ,dupa exact 15 secunde de la "primul fum"nicotina ajunge in creier si fumatorul o percepe ca o stare de bine ,de relaxare si de placere.Atat dureaza cinsprezece secunde!!!De aceea, este comod sa o obti si sa o traiesti,faci un simplu gest de aprindere ,apoi"tragi" si gata,placerea vineee!Placerea soseste repede si e foarte usor de procurat. "Perioada de injumatatire a nicotinei este de aproximativ doua ore" Asta spune ca acei subiecti obisnuiti sa fumeze au nevoie de doua ore ca sa simta lipsa nicotinei si ,in consecinta ,sa-si aprinda o alta tigara. "Odata cu activarea cailor dopaminergice,din sistemul hedonic,s-ar pune in circulatie ca urmare a actiunii directe a nicotinei ,cantitati sporite de adrenalina,noradrenalina,vasopresina,B-endorfine,ACTH si cortizol"Toate cele de mai sus sunt substante produse de creier.Aceste substante se numesc neurohormoni sau droguri endogene.Desigur, simplificam putin,creierul nu stie de ex. ca hipofiza este glanda, insa stie ,foarte bine, ca ea, hipofiza face parte integranta din creier. Substantele acestea endogene, produc placere si creierul le elibereaza si in mod normal si in timpul altor activitati placute precum sexul sau ascultarea unor piese muzicale ,practicarea din pasiune a unui sport,ori pentru initiati ,salturile cu parasuta, etc.... Pentru ca produce realmente placere fumatul este dureros de greu de abandonat. Trebuie sa stiti ,de pilda, ca peste 90% din bolnavii de schizofrenie fumeaza si ca desi majoritatea bolnavilor ar dori sa renunte la fumat,EI NU SUNT CAPABILI SA ABANDONEZE FUMATUL. Prin urmare,cine incearca sa renunte la fumat si se "lauda" ca nu poate ar trebui sa reflecteze,putin, asupra faptului ca nici bolnavii mintali, nu pot... Pentru ca tentatiile bat mereu neprogramat la usa,unii barbati vor consuma droguri in exces,asa ca nu depasiti, va rrog, peste cinci tigari de cannabis pe saptamna, daca dorriti sa mai puteti face sex.Sexologii se plang ca nu mai au cum sa-i ajute pe marii consumatori,bolnavi de impotenta ! Desigur impotenta trebuie inteleasa bine inainte de o trata.Majoritatea drogurilor interzise produc impotenta.Pai ,unii doctori,cunoscatori,tocmai de asta le-au interzis.Pana si marele Sigmund Freud a consumat coacaina.Ceea ce nimeni nu a aflat pana acuma este cum a reusit sa se lase de coca.Pai este suficient sa va spun ca a murit rapus de un cancer produs din cauza fumatului.Adica tutun si cocaina doua droguri letale.Adevarat trebuie sa mori de ceva.Totusi daca vrei sa traiesti 100 de ani renunti la droguri.Iar daca nu le abandonezi poti considera ca si impotenta are avantajele ei.Nu mai faci sex si gata.Este adevarat ca Sigmund Freud a trait 83 de ani.Majoritatea fumatorilor de astazi traiesc mult mai putin.Iar Freud ,pe langa faptul ca a fost medic,a si studiat fara intrerupere. In plus a fost un om deosebit de echilibrat.Singurele sale rataciri au fost cele de mai sus .Vom reveni la obiceiul fumatului si alte droguri legale sau mai putin in capitolul "VIATA DE DUPA DROG"

EJACULARE RETARDATA  la "OPERATORII" DE CATARACTA

Autorii Dictionarului de Medicina Larousse,produs in Franta,la Paris ,sub redactia doctorului OFTALMOLOG Ives Morin ne amuza teribil!Ei definesc impotenta,la pag 313: "Impotenta desemneaza de asemenea dar in mod abuziv,tulburarile de ejaculare precoce sau cea retardata" Asa cap asa caciula!Ma rog ,asa ochi asa DEFINITIE. Din explicatia din LAROUSSE,se desprinde usor ideea ca impotenta ar fi ceva de genul :faci sex azi si ejaculezi maine iar poimaine o sa ejaculezi inainte de a face sex ,saptamana viitoare.Bravos doctore ,ne place, te-am luat la" ochi"! In concluzie IMPOTENTA se vede cu ochiul liber,asta daca porti ochelari!De cal ,este adevarat! Daca nu ,verificati, cu mana.Binenteles cea mai sigura mana este mana EI.O adevarata mana cereasca...

EXCITATIA FACE DISTRACTIA

 Care sunt substantele responsabile de emotii,sau de excitatii? Ne spune ,rezonabil dictionarul OXFORD la pag.539"Nerotransmitator substanta chimica eliberata selectiv de terminatiile nervoase,avand rolul de a transmite impulsul nervos in sinapse.Neurotransmitatorul difuzeaza prin fanta sinaptica.Multe structuri chimice actioneaza ca neurotransmitatori.Acidul gamma -aminobutiric(GABA)este principalul neurotransmitator inhibitor in creier;ACETILCOLINA este neurotransmitatorul principal al neuronilor motori bulbo-spinali,fibrelor vegeative,preganglionare,fibrelor parasimpatice;dopamina este neurotransmitatorul unor fibre nervoase periferice si al multor neuroni centrali.Alti neurotransmitatori sunt serotonina (5-hidroxitriptamina),glicina,B-endorfinele,met-enkefalina,leu-enkefalina,dinorfinele,substanta P etc.Sinonim:neuro-mediator" Ei bine teoria NIRVANA ne spune ca aceste toate substante sunt in primul rand hormoni si apoi neurotransmitatori.Etimologic cuvantul HORMON provine din limba greaca HORMAEIN si inseamna a excita a stimula."Notiunea de hormon a fost extinsa ulterior si la mediatorii chimici denumiti impropriu neurohormoni"Sigur cititorii nostrii trebuiesc informati toti neuronii secreta "hormoni" si sinapsele se fac tot prin hormoni.Doar ca se numesc altfel desi au, in general, ACEEASI FORMULA CHIMICA! Una dintre LEGILE NIRVANA spune ca ORICE EXCITATIE PROVOCA SECRETII HORMONALE,da` sa nu anticipam ca sa ne excitam degeaba... Pai pielea umana are un rol important in metabolizarea unor hormoni ca testosteronul, estrogenii progesteronul,cortizolul.Enzima responsabila este 5 alfa reductaza.Prin aplicarea pe piele a unor hormoni vor rezulta in organismul respectiv hormoni mult mai activi!!! Sigur metoda Nirvana va previne sa nu puneti orice pe piele ca o puteti pati... Pielea este permeabila pentru grasimi.Daca un barbat cu maini uleioase va pipaie direct pe pielea dvs.intima el i-si lasa secretiile mainilor sale .Dvs si il respingeti dupa o lupta "corp la corp",si nu aveti unde va spala imediat ,pentru ca va aflati pe strada,sau aiurea,grasimea de pe mainile lui va patrunde prin piele cam in 2-5 ore. Daca il lasati pe acelasi barbat cu maini uleioase sa va maseze grasimea de pe mainile lui va patrunde prin piele cam in 5-10 minute!!!
O cunostiinta ,m-a intrebat de ce nu-i cresc sanii desi se ungea ,pe ei,cu o "crema foarte scumpa":150 de lei RON.Am intrebat-o ce contine crema.Ce credeti ?Continea doar testosteron si altceva mai nimic.Atat eu cat si barbatul ei am ras de ne-am prapadit.Apoi, am decis, toti trei ca ea "bolnava" sa-l foloseasca pe sot, pe post de crema...
INCULTURA CONSTRANGERII

Cei care practica Culturismul au auzit de Principiile Hipertrofiei Musculare sau HST Hypertrophy -Specific Training.Ei bine acest antrenament are ca efecte   cresterea TESTSTERONULUI  PLASMATIC  si nu numai,mai cresc    insulina ,hormonului de crestere etc.Trebuie sa stiti ca asta se intampla si la femeile care-l  practica !Ba mai mult la toate femeile care depun efort fizic ,sau lucreaza excesiv(cot la cot cu barbatii) testosteronul creste exact ca in antrenamentul HST,proportional cu efortul fizic depus!
Daca pentru barbati cresterea nivelului testosteronului este un castig ,pentru femei este dimpotriva un inceput de boala intrucat nivelul testosteronului nu revine la valorile normale decat dupa 36 de ore de odihna!!!
Metoda Nirvana atrage atentia ca munca femeii la un nivel egal cu al barbatului aduce cresteri semnificative de testosteron!

De aceea vom milita in scrierile noastre pentru reducerea timpului de lucru alocat femeilor conform constitutiei acestora.In plus noi nu ne dorim o societate in care femeile lucreaza cot la cot cu barbatii pentru ca este izvor de alienare,ele doamnele TREBUIE SA LUCREZE MAI PUTIN...  
De asemenea atragem atentia ca acumularea de testosteron se produce pe doua cai:A)exogen,prin aport de hormoni(medicamente/anticonceptionale/cosmetice,etc.)
Si
 B)Endogen,diferite boli,supramunca.
Asa de ex.am intalnit zeci de cazuri de doamne ,induse in eroare,care desi aveau o constitutie stenica consumau sau isi aplicau testosteron sintetic.Ori se stie ca estrogenii hormonii esentiali feminini sant stocati in grasimea din corpul femeilor.Deci desi ele aveau un deficit de estrogeni se tratau cu un aport suplimentar de testosteron,de care, aveau din belsug!
Un exemplu clasic este dorinta femeilor cu pieptul plat de a avea sani mai mari!Ori raportul dintre tesutul adipos si restul mamelei este 1/1.Adica cele cu pieptul plat le lipsesc tesutul adipos ,unde ,cum spuneam sunt stocati estrogenii!!!Este o aberatie ca acestea sa se trateze cu testosteron sintetic...
 Probabil deloc intamplator,privit in sectiune, Aparatul genital la femeie,seamana cu un articol vestimentar extrem de popular si de ...iubit,BIKINI,adica doar piesa care este pe post de slip.
Probabil inventatorul a studiat foarte mult"aparatul" pana a scos colectia sa de vara.Corpul ,asa zisul triunghi ,corespunde uterului care se termina cu un element "insignifiant" numit vagin.Bretelele corespund trompelor uterine terminate cu niste franjuri.Exista mai multe modele de bikini,noi ne referim la  modelul string bikini(tanga).Desi inventia a revolutionat moda feminina ea a adus si efecte secundare.Astfel au explodat numarul de femei care s-au imbolnavit de afectiuni ale ovarelor,intrucat majoritatea  femeilor purtau drept lemjerie intima celebrele bikini ,cu doar patru triunghiuri(doua pentru sani si doua pentru slip) dintr-un material subtire si extrem de transparent,si intre ele ,multa sfoara...
Astfel s-a ajuns ca 70% dintre femei sa sufere de SAD-Tulburare "afectiva" de sezon si un alt procent de peste 50% de SPM-Sindromul Premenstrual.Iar moda  bikini continua sa faca victime in fiecare zi .Majoritatea femeilor nu accepta decat dupa ce se imbolnavesc sa poarte iarna alta lenjerie mai calduroasa,decat bikini!
Si cand se intalnesc cu barbatii ele femeile sunt racite gata,barbatii trebuie sa faca eforturi considerabile ca sa le incalzeasca.
Le "ajuta" si "negative" celebre precum Jennifer Love Hewitt,prin declaratii uluitoare de gen:
"Pentru toate fetele cu posterioare,sani,solduri si talie -puneti-va bikini pe voi si fiti puternice"

Asa zisa independenta femeii a ajuns atat de departe incat ca sa fie veridica trebuie sa treaca poba experientei homosexuale.De aceea jokul erotic intre femei este una dintre nebuniile de azi.Barbatul  are "adversari" nu alti barbati ci alte femei.Ele isi impun sa-si refuze actul sexual cu un barbat, care desi le atrag si evident le excita nu se afla in noul trend...
Sa vedem si  un model actual   socant LADY GAGA,  alaturi de copii ,in   aparitii ciudate:



Aceasi Lady, pipaita de fani:





Metoda Nirvana demonstreaza ca obtinerea la adult a unui echilibru psiho-mental
si mentinerea lui, depinde de satisfactiile reciproce  avute in legatura de cuplu ,ca si de istoria lor erotica .Unul dintre factorii dizarmonici(de alienare) este prezenta unor relatii sexuale bazate pe interes financiar si lipsa satisfactiilor .Moda  explorarii fanteziilor gay adanceste alienarea intrucat placerea se DEPLASEAZA,creind alte satisfactii care  intarite se permanetizeaza.Adoptata din teribilism noua placere repetata ,devine predominanta si  nu mai exista intoarcere!Metoda  Nirvana subliniaza ca singura excitatie care trebuie cultivata permanent este aceea intre barbat si femeie si invers,femeie-barbat,intrucat este unica care asigura schimbul hormonal si o viata echilibrata si armonioasa .

Atat in metoda Nirvana cat si in practica, actul sexual intre adulti (barbat si femeie) este  actul de referinta la care se raporteaza toate placerile noastre.Cultivat firesc,insotit de excitatie si emotie, sexul DEVINE O SUCCESIUNE DE PLACERI ajungand sa fie  WINSEX.Cultura schimbarii daca accepta schimbarea originii inseamna ca accepta implicit si schimbarea indentitatii .Insa  identitatea asumata te face puternic, liber si fericit.Daca ai renuntat la identitate ai renuntat la tot ceea ce  iti poate oferi ea...Iar identificarea cu o vedeta ,sau cu un stil poate crea confuzii intre fantezii si realitate.Ne trezim cu o reala inversare a penibilului cu sublimul ,sfarsind  in ridicol:










DERAPAJUL LIMBAJULUI
Exemplu de judecata
"majoritatea corpurilor aflate in frictiune produc caldura ,
Unele sloiuri de ghiata se afla in frictiune,
Deci sloiurile de ghiata produc caldura"
SIGUR AICI DERAPAJUL SE PRODUCE DIN CAUZA UTILIZARII NEPOTRIVITE A CONCEPTULUI DE FRICTIUNE
Un  motiv serios de alienare este derapajul limbajului.Datorita cresterii vitezei de comunicare intre culturi diferite ,omul a ajuns sa simplifice excesiv pentru a putea opera in timp util  cu o cantitate uriasa de informatii. 
Metoda Nirvana recomanda cultivarea numai a acelor oameni cu care comunicam.Vedem ca exista perechi care se inteleg din priviri,deci comunica eficient (o comunicare stilizata).Altii se contrazic vehement zilnic si la fiecare pas,pana cand iau o decizie impreuna pierd zile intregi.Acestia din urma ajung, normal, sa se separe sau se imbolnavesc.Toti avem,de pilda o multime de cunostiinte,insa doar o parte dintre ei ne sunt si prieteni.Daca am analiza putin de ce avem prietenii respectivi si nu altii ,am realiza ca datorita comunicarii eficiente ii avem .Exista si o comunicarea a trupului care implica pe langa cunostiinte si o atitudine de deschidere fata de oameni."Nu poti sa strangi  mana celuilalt cu pumnul inclestat"spunea Indira Gandhi...

DERAPAJUL ORIENTARII  SEXUALE ESTE CEL MAI GRAV DERAPAJ INTRUCAT MODIFICA IDENTITATEA SEXUALA,ASTFEL SUBIECTUL NU MAI STIE DACA ESTE FEMEIE SAU BARBAT







 ESENTA PRINCIPIULUI DIZARMONIC(despre care vom vorbi in alta parte) ESTE CA NEBUNII MODIFICA  MEDIUL SOCIAL IN CARE TRAIESC.
Astfel desi ne inchipuim ca nu toata lumea este   afectata de "gusturile inverse" in realitate toti suntem obligati sa ne   modificam comportamentul. Binenteles unii strangand din dinti si cu fruntile incruntate  vom  cultiva toleranta,  iar  altii vom fi  fortati sa-i  excludem dintre candidati pe cei devianti atunci cand dorim sa ne intemeiem o familie.
Iar cand am devenit parinti trebuie sa ne aparam progeniturile de educatia gay sau de inevitabilul model sexual gay.
Iar daca privim cu atentie la cazurile aparute in mass-media modelele gay se impun si atrag  mai ales pe adolescenti.









Ceea ce trebuie subliniat este ca moda gay prelungeste etapa de curtare si de experimentare in defavoarea cuplului clasic si evident in defavoarea intemeierii unei familii.Daca acest fenomen ar fi limitat  numai persoanele gay  mediul social ar fi  nepervertit.
Fenomenul insa ,se extinde,ca o pata de ulei   asupra intregii comunitati indiferent de orientare atat  hetero cat si gay .Atat femeile cat si barbatii se inspira de la comunitatea gay si adopta comportamente sexuale apropiate de acestia sau doar le mimeaza .
Femeile ,hetero,de exemplu
ajung sa tina la distanta barbatii mimand aceste comportamente si evident isi fac rau lor insasi si se imbolnavesc (in primul rand fac  depresii ).Ele fac aceasta in profida faptului ca  ii plac pe acei barbati care le curteaza ,amandu-i la nesfarsit pana cand pretendentii lor renunta (barbatii in mod  firesc, isi muta atentiile,incercand in alta parte).
Unele dintre ele ajungand sa faca sex doar siluite  de barbati  violenti pe care nici macar nu-i reclama, imaginandu-si ca asa este dragostea, si nu cunosc niciodata orgasmul .
Altele se prostitueaza,facand sex cu cei care le intretin indiferent de starea lor civila sau de numarul de amante .Aceastea din urma se imbolnavesc de toate formele de BTS* si trec prin experiente traumatizante pentru toata viata.Scapa doar acelea care reusesc sa impuna un echilibru intre viata afectiva ,adica foarte simplu, fac sex, pe saturate , numai cu cine le place,asta este prima conditie esentiala  si a doua conditie  ,se casatoresc cu unul dintre acestia.
Barbatii ,hetero,in schimb adopta comportamente extreme misogine /ori  mueratice si in final fie le urasc fie le dispretuiesc pe femei (chiar si pe acelea cu care ajung sa traiasca ).Statutul de barbati insa le impune un alt standard.

*BTS-Boli cu Transmitere Sexuala




46 de comentarii:

  1. J'ai appris des choses interessantes grace a vous, et vous m'avez aide a resoudre un probleme, merci.

    - Daniel

    RăspundețiȘtergere
  2. Gorgeous underwear store to
    get CK Underwear at undereamed price.
    Please visit http://www.chilotick.com. Ship all over the world !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

    - David

    RăspundețiȘtergere
  4. Singurul site unde poti gasi bijuterii Hello Kitty.

    RăspundețiȘtergere
  5. bine-bine.Eu vreu sa stiu cum se sfarseste!sarbatori fericite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai complet website unde poti gasi lenjerie Hello Kitty.

    RăspundețiȘtergere
  7. Beautiful underwear website to
    buy CK Underwear at unbelievable price.
    Please visit http://www.chilotick.com. Displace all over the world !

    RăspundețiȘtergere
  8. snteti sigur ca este asa???
    puteti sa-mi oferiticateva detalii pe adresa mea de e-mail???
    Cu multumiri.
    Lory

    RăspundețiȘtergere
  9. frumos!Da` ti lungesti cat esti mata dii lung.Sa crapi sssi dusmanili di ciuda?(diii ciuda noastra)ori stai fain di tat cu timpul liber???acompaniatul campionatului campion este cam
    pion???Superstion en transpirtation an competition.cauta fulstop sa pui

    RăspundețiȘtergere
  10. Este interesant ceea ce spuneti.Se vede ca este un proiect elaborat desi lipsesc atat o sinteza cat si un plan al proiectului.Ar fi nevoie de un "ghid" pentru a strabate prin acest labirint.poate ar fi bine sa va puneti in locul vizitorilor ca sa intelegeti ca un site este mai periculos decat o carte.Chiar presupunand ca este un best-seller.Dispuneti de un urias potential,se pare , nevalorificat.
    o sa reusiyi indiferent daca sunteti ajutat sau nu.Totusi un ajutor ar scurta firul epic.
    Crane

    RăspundețiȘtergere
  11. Este interesant ceea ce spuneti.Oarecum prea complex pentru publicul din tara.Se vede ca este un proiect elaborat desi lipsesc atat o sinteza cat si un plan al proiectului.Ar fi nevoie de un "ghid" pentru a strabate prin acest labirint.Poate ar fi bine sa va puneti in locul vizitorilor ca sa intelegeti ca un site este mai "periculos" decat o carte.Chiar presupunand ca este un best-seller.Urmarindu-va activitatea am sesizat ca lucrati in salturi.Probabil dispuneti de timp limitat si de foate putine resurse. Dispuneti ,insa,de un urias potential,se pare ,inca, nevalorificat.Sant convins ca
    o sa reusiti indiferent daca sunteti ajutat sau nu.Totusi un ajutor ar scurta firul epic.Va doresc succes
    Crane

    RăspundețiȘtergere
  12. Your blog is interesting . We strive to create something from nothing. Maybe a little too sophisticated, it is clear that you are a picky type. I am born in Romania but are left in the country two years. I have family members there that we have not seen before. I do not speak Romanian well. I know a few members on your site-great and I know they are quality people. I would like to consider myself your friend-great and to bring my modest contribution to your project. Thank you in advance. Mell

    RăspundețiȘtergere
  13. Nirvana principle very attractive blog. Some of your statements are shocking, especially those of psychoanalysts. If you can prove to be true even revolutionize the medical and psychoanalytic hhm ... I want to give me details on their informal (ie non-public), please, if you can and not ask too much?? However a project is too hard or too good for Romania, and that's praise not criticism! I wish you success as much as possible ... Dan

    RăspundețiȘtergere
  14. Hi George snowman My sister is in her own way in love with George. Or so it seems. Is it a transfer from one psychoanalytic? When I saw her comment I was scared a bit.
    Others do no reaction then seeing George and seeing how calm could be my sister, I was quiet. He proceeds as two categories of fans. Both those who know him and disappointed him and those he does not know yes' suddenly manifested a great love.
    Most of the commercial ones that are known not to be playful (or unbalanced) be curious. He awaits the curious to know first and then answer them. Everyone really wants to seriously know it gets a response if insist. Seriousness here is equal insistence. Sorry, George, for my sister, beat a little plain. He knew it of "Nirvana"?
    DanDan

    RăspundețiȘtergere
  15. Dear George, Mr Nirvana
    I read everything you posted and worthwhile. I liked the part about psychoanalysis. I think you`re right when you say that the analysis of texts help spiritual development. Even be seen as the project itself develops through your analysis. Sin by limited resources, but shines through the consistency and lucidity. In our work around the world is conquered by you. We look forward to the new analysis. We hope that you do not hunger in the land of blind king there!? Kiss
    Sanda Moores

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut Gica
    Multumesc de invitatie.Clubul tau a ajuns un club select,sau este pe cale sa devina.Iar cartea parca se scrie singura.Pacat ca scrii atat de rar!Ce se intampla cu amicii tai?Pai astia scriu numai in limba engleza din ipocrizie?Nu pot declara ca te urasc sau ca te iubesc decat in limba lui Shakesperare?Mai bine l-ar scuipa pe basescu in engleza de balta!Nu cred ca trebuie sa le permiti!Era mai bine sa fi tradus prima pagina in engleza si sa o postezi separat,iar acolo sa primesti comentariile .Fetele au dreptate in privinta ta!Ar fi trebuit sa pleci din tara.Terminai cartea mai repede si traiai desgur mai bine.Ele vor sa te ia cu forta spre binele tau(aia mare ,de dor, te tot viseaza).
    In ceea ce priveste continutul imi place mult partea despre spihanaliza si tot ceea spui despre SNC.Romanii din tara te vor aprecia numai dupa ce publici in vest.Asa sunt ei,nu se merita sa-ti bati capul...
    Marcel S iti doreste spor la treaba

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna George
    Multumesc pentru invitatie.
    Ma numesc Monica ,nascuta in Romania, la Brasov si locuiesc in Spania.
    Imi plac scrierile tale.Ai aerul ca le faci fara efort,esti clar si pe inteles si ai niste gusturi bestiale(primesti un pupic de la mine).
    Prietenul meu Marcel S., are dreptate.Totusi da cu bata in balta.Ori este club select ori unul de ipocriti!Ar trebui sa-si ceara scuze.Marcel da-ti o palma ,ca sa nu te pocnesc eu...
    Psihologia este la mare cautare in Spania.Am de lucru destul.Ce nu pot sa fac eu il las pe Guru(sic).
    Va sarut cu dragoste Monica David

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna George zis Guru
    Imi place de George si nu pot sa-l sufar pe Guru!Poate sufar de ambivalenta?
    Spune tu George!Ce vina am eu daca te iubesc?Guru este asa de nesuferit si nu ma crede,pe cuvant,de pomisoara... Draga blogul tau este minunat.O sa vin sa te vad.Te sarut ca pe o salvare(120/minut)Dora L.va saruta din Italia

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut Gica
    Livia M.te saluta pe tine si pe toti prietenii tai.
    Mai putin pe Dora.Tu nebuno,stai acolo la tine in Italia.Ce crezi ca Gica te-a asteptata pe tine doi ani si s-a masturbat cu poza ta, aia retusata,de fiecare data cand avea chef???Ce el face sex ,ca tine, o singura data pe an?Si atunci cu un mos impotent?Daca nu eram eu sa ma sacrific saptamanal se usca dupa tine cretino!Pai ai fi putut sa ajungi pe la el idioato barem data pe luna!Ca avionul nu costa mult.Te dai in stamba insa esti o egoista nesuferita.Hai fa pasi in alta parte!Daca te prind ti-o iei pe coaja!
    Auzi Gica daca vine asta si o primesti fac scandal .Ea face pe mironosita insa de cand e in Italia s-a tampit!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna George,te saruta apasat Francisca
    Salut pe toti amici tai si pe cei din "NIRVANA"
    Treceam pe aici si am zis sa-ti las ceva,eu imi amintesc de tine cu mare placere.
    Tu de ce nu mai imi scrii???
    Apropo porti in slip stiloul de maresal.Lasa niste semne adinci...
    Vin sa te stropesc cu cerneala
    Pupaturi vesnice

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ma numesc Mona si lucrez in U EEEE
    Uneori mai vin si acasa, in Constanta.
    Am lipici la cluburi de pomina si oameni cu spirit.
    Guru tu esti unul cu spirrrrt.(yes)
    Maine este ziua mea.
    Geo daca nu te-as iubi,atat de mult, te as bate.
    Fac fetele coada la tine si tu le dai cu tifla.
    Ma lasi de ziua mea sa fac ce vreau cu tine???

    RăspundețiȘtergere
  22. salut pe toata lumea
    Eu sunt Dora din Timisoara,momentan,oleaca definitiv in Madrid.
    Guru tu nu citesti comentariile?
    Daca nu te intalnesti cu unele dintre ele n-are nici un haz!
    Mona zice ca esti "greu de prins".
    Pariez ca ea te-a prins pana la urma.Ai ajuns in ceasul al 12-lea?
    Ori la ora 12?
    Sa crapi de ciuda sau de dragoste?
    daca Nirvana s-a mutat in Constanta, la Brasov ce a ramas?
    aici avem cuburi de gheata pentru tratarea caldurilor,acolo in romanica n-aveti niica.
    hai pa si sa-mi scrii

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi ANI Guru-un romantic curabil...
    N-am vazut un site mai bun ca al tau in ceea ce priveste continutul.
    Si atat de slab tehnic!Iar tu stii asta, totusi!Se vede ca nu stapanesti, inca, tehnica construirii unui blog.Insa ai calitati si sanse mari sa-l modifici pana cand o sa iasa perfect.Sau un perfect diferit de ceea noi stim.Adica arta!Si mai cred ca trebuie sa imparti membrii clubului in prieteni,colaboratori si finantatori.Iar pe fetele( rele cuceresc estul) la fel in mincinoase (George asteapta-ma) ,cuceritoare (si pe Guru l-am avut) si sufletiste(ele tin la tine cu adevarat).Si ce daca Gina s-a maritat zici tu!Eu cred ca daca s-a maritat si se plange (de barbat la tine) asta inseamna ca pierzi un timp pretios.Ai unele articole scrise in fuga si in schimb pierzi vremea cu niste zapacite.
    In 2012 speram sa scoti cartea si iesi in lumea buna.Acolo unde iti este locul
    La MULTI ANI .
    Marcel Celente

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.metro-nica.com buy cheap zovirax. Zovirax capsules are 200 mg, bluish translucent, and are imprinted with тАЬWellcome ZOVIRAX 200. http://www.metro-nica.com zovirax advanced guestbook 2.4.3 [URL=http://www.metro-nica.com/]purchase zovirax[/URL] zovirax advanced guestbook 2.4.1 buy zovirax online zovirax cream for chicken pox

    RăspundețiȘtergere
  25. [img]http://media.cleveland.com/breast-cancer/photo/9981831-large.jpg[/img]


    -It's the only 100% natural sex pill that has no cardiovascular or physical side effects.

    Moreover, since Beretta XL is all-natural, you don't need a doctor's prescription to place an order. Beretta XL uses a research-proven blend of 11 unique herbal ingredients, which work together to combat men's erectile dysfunction. Take a look below at our exceptional combination of herbal ingredients, and discover how each ingredient combats erectile dysfunction and enhances your sexual performance.


    # Fast acting! Works within 20 minutes!
    # Bigger, harder, longer lasting erections!
    # Increase sexual stamina and libido!
    # More powerful and longer orgasms!
    # Eliminate pre-mature ejaculations!
    # Enlarges your penis to max length / girth

    [url=http://products-for-men.org]buy now[/url]
    see the list of ingredients http://products-for-men.org
    Free Trial http://products-for-men.org

    [url=http://products-for-men.org]impotence aids
    [/url]
    [url=http://products-for-men.org]impotence male
    [/url]
    [url=http://products-for-men.org]arginine dosage for erectile dysfunction
    [/url]
    [url=http://products-for-men.org]dysfunction penis
    [/url]

    RăspundețiȘtergere
  26. CegeFueveargy Anrielelin MevaSigenia [url=http://napechke.com]Senanamaso[/url] Weipiembype http://napechke.com

    RăspundețiȘtergere
  27. [img]http://bodybuilderschoice.com/img/headerbig.jpg[/img]


    my first order, delivered quicker than expected and making great gains on the genuine anabol, already placed my next order

    [url=http://bodybuilderschoice.com/raDanabol-.html]anavar sources online[/url]

    [url=http://bodybuilderschoice.com/y1Mexican-anabolic-steroids-.html]buying steroids[/url]

    [url=http://bodybuilderschoice.com/raWartek.html]gel testosterone[/url]

    [url=http://bodybuilderschoice.com/raProvironum-25mg-Schering.html]mail order anastrozole[/url]

    RăspundețiȘtergere
  28. [img]http://bodybuilderschoice.com/img/headerbig.jpg[/img]


    my first order, delivered quicker than expected and making great gains on the genuine anabol, already placed my next order


    [url=http://www.powerliftingforums.com/ibTESTENON-.html]muscle definition[/url]

    [url=http://www.powerliftingforums.com/c-AntiEstrogens.html]how to get clomiphen by mail[/url]

    [url=http://www.powerliftingforums.com/s-How-long-do-steroids-stay-detectable-in-your-system-.html]nandrolone phenylpropionate source online[/url]

    [url=http://www.powerliftingforums.com/s-Side-Effects-of-Steroids-.html]effects of steroid usage[/url]

    RăspundețiȘtergere
  29. [img]http://moomin-troll.narod.ru/xrumimages/c3.jpg[/img]


    I just added Deca-diboldazol about a month ago to my daily D-Androbol and in just this month i've exploded, and extra inch on my chest from the 1 1/2 inches I've already gained, 60 more pounds on my bench, and not to mention two extra abs, i went from a flat soft stomach to a six-pack, after stacking these I've got 8 huge rock hard abs, and muscles on my arms I've never seen before, thank you guys for making me a god of the gym!

    ghb gamma hydroxybutyrate

    proviron shop online

    ordering winstrol depot

    how to get testex

    RăspundețiȘtergere
  30. [img]http://moomin-troll.narod.ru/xrumimages/c1.jpg[/img]


    New to this scene, I was very hesitant of ordering but to be honest I got great support and advice on the products I was thinking of using. Had a read and knew what i wanted to gain and what to buy to do it. Really helped and starting to see and feel!

    [url=http://www.chinesesportsmedicine.com/y1Osteoarthritis-in-athletes-.html]osteoarthritis in athletes[/url]

    [url=http://www.chinesesportsmedicine.com/buy-testabol-depot-200.html]testabol depot[/url]

    [url=http://www.chinesesportsmedicine.com/y1Ganabol-.html]get ganabol[/url]

    [url=http://www.chinesesportsmedicine.com/lib-Testosterone-Cypionate.html]building muscle endurance[/url]

    RăspundețiȘtergere
  31. [img]http://moomin-troll.narod.ru/xrumimages/c2.jpg[/img]


    On point pharmacy, reply to your questions or order promptly, delivery takes 1-2 weeks and injectables are very smooth.

    [url=http://www.alliancesportsmedicine.com/y1GHB-gamma-hydroxybutyrate-.html]drug ghb[/url]

    [url=http://www.alliancesportsmedicine.com/d1-testosteroneCypionate.html]testosterone cypionate for sale[/url]

    [url=http://www.alliancesportsmedicine.com/lib-Human-Growth-Hormone.html]steroids human growth hormone[/url]

    [url=http://www.alliancesportsmedicine.com/k1-Training-For-Size.html]triple xxx anabolic compound[/url]

    RăspundețiȘtergere
  32. [img]http://moomin-troll.narod.ru/xrumimages/c5.jpg[/img]


    New to this scene, I was very hesitant of ordering but to be honest I got great support and advice on the products I was thinking of using. Had a read and knew what i wanted to gain and what to buy to do it. Really helped and starting to see and feel!


    [url=http://qualitymedicalcouriers.com/hcg.html]no muscle gain after 3 years help[/url]

    [url=http://www.qualitymedicalcouriers.com/enanthate-testosteronum-iran-aburaihan.html]testostrone[/url]

    [url=http://www.qualitymedicalcouriers.com/anabolics-in-sport.html]anabolic steroids and baseball[/url]

    [url=http://www.qualitymedicalcouriers.com/side-effects-of-steroids-anabolics.html]different types of steriods[/url]

    RăspundețiȘtergere
  33. [img]http://moomin-troll.narod.ru/xrumimages/c5.jpg[/img]


    I have had psoriasis for several years. I started tourmaline bathing because a book said that ions generated by ores might work. Some red spots caused by psoriasis still remain on my skin because I have not been applying a steroid ointment since I started this easy tourmaline treatment. I hope this is a cleansing reaction and the symptom will improve.


    [url=http://www.neopharmonline.com/undestor.html]buying testosterone cypionate online[/url]

    [url=http://www.neopharmonline.com/enanthate-testosteronum-prolongatum.html]getting testosterone enanthate[/url]

    [url=http://neopharmonline.com/methandienone-russian-dbol-5mg.html]anabolic steroids cycles anadrol, dianabol proviron[/url]

    [url=http://neopharmonline.com/]body building chart[/url]

    RăspundețiȘtergere
  34. [img]http://moomin-troll.narod.ru/xrumimages/c1.jpg[/img]


    I just added Deca-diboldazol about a month ago to my daily D-Androbol and in just this month i've exploded, and extra inch on my chest from the 1 1/2 inches I've already gained, 60 more pounds on my bench, and not to mention two extra abs, i went from a flat soft stomach to a six-pack, after stacking these I've got 8 huge rock hard abs, and muscles on my arms I've never seen before, thank you guys for making me a god of the gym!

    [url=http://yourpharmacydirect.com/raTestoJect-.html]testojecttestosterone blend[/url]

    [url=http://yourpharmacydirect.com/rbDeca-Durabolin-Norma.html]nandrolone decanoate norma[/url]

    [url=http://www.yourpharmacydirect.com/Full-Price-List-With-Order-Form.html]andropen total[/url]

    [url=http://yourpharmacydirect.com/raClomid-50mg-Aventis.html]clomid aventis[/url]

    RăspundețiȘtergere
  35. heya principiulnirvana.blogspot.com owner found your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://traffic-for-your-website.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic at this website http://traffic-for-your-website.com
    To your success James

    RăspundețiȘtergere
  36. … Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your principiulnirvana.blogspot.com website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

    YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

    I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

    …Well check out the incredible results for yourself -
    http://autopilot-traffic-software.com

    I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

    …so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

    http://autopilot-traffic-software.com

    Take care - your friend George

    RăspundețiȘtergere
  37. Did you know that numerous people who have already been billed using a DUI are able to beat the charges?
    If the police neglected to follow certain processes, you may
    be able to cut back or discount your charge.
    It really is important to discuss with a DUI defense attorney to
    know your choices. Full a free DUI evaluation in order to have your situation examined by an attorney now.

    http://pinterest.com/pin/450641506433991851/ & criminal defense attorney los angeles ca

    RăspundețiȘtergere
  38. Why visitors still make use of to read news papers when in this
    technological globe the whole thing is available on
    web?

    Here is my homepage :: metabolic rate calculator

    RăspundețiȘtergere
  39. My family members all the time say that I am wasting my time here at net, but I know I am getting familiarity
    every day by reading such good posts.
    fail.com

    RăspundețiȘtergere
  40. [url=http://otoplenie-orehovo-zuevo.ssr-s.ru/raschet-otopleniya/montaj-kotelnogo-oborudovaniya-v-ozerah.html]монтаж котельного оборудования в озерах[/url] [url=http://otoplenie-krasnoarmejsk.ssr-s.ru/avtonomnoe-otoplenie/vozdushnoe-otoplenie-buleryanom-v-dnepropetrovske.html]воздушное отопление булерьяном в днепропетровске[/url] [url=http://otoplenie-leshkovo.ssr-s.ru/otoplenie-jilih-domov/jukovskiy-montaj-kotelnogo-oborudovaniya.html]жуковский монтаж котельного оборудования[/url] водоснабжение в луховицах отопление для бассейна монтаж систем отопления на твердотопливном котле в дмитрове [url=http://otoplenie-kraskovo.ssr-s.ru/otoplenie-predpriyatiy/universalniy-otopitelniy-kotel-kuper.html]универсальный отопительный котел купер[/url] [url=http://otoplenie-himki.ssr-s.ru/otoplenie-ofisov/kotli-otopleniya-evan.html]котлы отопления эван[/url] монтаж котлов отопления ювао монтаж самотечной системы отопления [url=http://otoplenie-tarasovka.ssr-s.ru/montaj-otopitelnogo-oborudovaniya/konvektor-nastenniy-vodyanogo-otopleniya.html]конвектор настенный водяного отопления[/url] монтаж систем водоснабжения отопления котлы отопления комбинированные хотьково монтаж котельных

    RăspundețiȘtergere
  41. Thanks for sharing your thoughts on undertake.
    Regards

    My weblog ex girlfriend

    RăspundețiȘtergere
  42. It's impressive that you are getting thoughts from this post as
    well as from our argument made at this time.

    Feel free to visit my homepage ... medic

    RăspundețiȘtergere
  43. [url=http://www.condition.com.ua/]артема 5[/url]

    В течении 15 лет магазин «Евротехника» занят поставкой и реализацией климатического и отопительного оборудования, кондиционеров, водонагревателей ведущих брендов. Перечень доступных предложений постоянно пополняется новинками. В данное время в наших каталогах представлено более 1200 наименований продукции. Мы реализуем различную бытовую и встраиваемую технику, мелкую и аудио-видео технику. Мы продаём как технику, которая может применяться в бытовых условиях, так и в некоторых отраслях промышленности.

    [url=http://www.condition.com.ua/conditsionery/]кондиционеры днепропетровск цена[/url]

    Нами предлагается только качественная продукция от известных мировых торговых марок. Кроме всего прочего, мы предоставляем официальную гарантию от производителя. Для большего удобства покупателей мы предлагаем простую навигацию, что дает возможность быстро найти интересующую продукцию. Покупая в нашем магазине товар, покупатель сможет ознакомиться с самой важной информацией о технике, вариантах доставки и оплаты. Это существенно сэкономит затраты сил и деньги на совершение покупок.

    [url=http://www.condition.com.ua/]whirlpool днепропетровск артема[/url]

    Нашим магазином предлагаются доступные цены, предлагается весь список услуг, связанных с установкой, доставкой и сервисом бытовой и климатической техники.

    [url=http://www.condition.com.ua/]интернет магазин климатической техники[/url]

    RăspundețiȘtergere

Comment here/Comentati AICI